Trebate savjet ili stručnu pomoć u oblasti grijanja & vodoinstalacija, na pravoj ste adresi?

Vodoinstalacije Banjaluka i centrelno grijanje

Toplomont je registrovana zanatska radnja čija je delatnost izvođenje završnih radova u građevinarstvu, odnosno postavljanje centralnog grijanja, vode i servisiranja.Naše dugogodišnje iskustvo rezultiralo je velikim brojem poslova, od malih do velikih klijenata. Svakom poslu pristupamo sa velikim značajem. Svi poslovi su nam podjednako važni!

Našim asortimanom opreme i usluga možemo zadovoljiti potrebe porodičnih kuća, vikendica, restorana, stambenih zgrada, sportskih hala, proizvodnih pogona, preduzeća, hotela. Bogatim asortimanom proizvoda poznatih proizvođača kao što su Buderus, Vaillant, Junkers, Centrometal, Viega, Rotek i mnogi drugi, pokrivamo sve zahteve potrošača u pogledu svih vrsta instalacija. Preduzeće ima sva potrebna vozila za obavljanje svojih delatnosti. Naša vozila poseduju sve potrebne alate za sve vrste instalacija koje izvodimo i posebno su opremljena za ovu namenu.

Zbog želje za većom efikasnošću i mogućnosti što bržeg rešavanja svih problema, imamo i svoje skladište. Ovlašćeni smo serviseri iz određenih kompanija i dajemo garanciju na naš rad i proizvode.

Svi naši zaposleni su stručno osposobljeni za obavljanje svojih aktivnosti, i u tom smislu možemo da se nosimo sa svim izazovima koji nas svakodnevno očekuju u obavljanju njihovih dužnosti, ali i sa svim vestima u vezi sa novim proizvodima i praćenjem novih tehnologija.

Savetujemo vam besplatno da napravite najbolje moguće rešenje. Pomažemo vam u odabiru materijala i najboljem načinu izvođenja posla. Vaš životni ili poslovni prostor pretvaramo u topli ambijent najvišeg kvaliteta. Kompletnu uslugu prilagođavamo specifičnim zahtevima svakog pojedinca.Vodoinstalacije Banjaluka

Vodoinstalacije-banjaluka

Klijenti o nama

“Iskustvo sa ovim servisom: kvalitetan rad, brz odziv u hitnim situacijama i u dogovoreno vrijeme za manje hitne intervencije. Profesionalan i odgovoran odnos od prvog kontakta do zavrsetka posla..”

Nikola P.

“Ekipa je brza, sinoc su nam rijesili problem na ventilu radijatora i spasili nas od poplave. Sve pohvale!”

Nikolina.S

“Profesionalan pristup, tačni, na vrijeme, ekspeditivni, cijene solidne, mislim da je grad BL dobila jedan dobar tim za intervencije na centralnom grijanju.
Sve pohvale i preporuke!”

Svetozar M

Brendovi sa kojima radimo

Koristimo iskljčivo originalne dijelove i materijale svetski priznatih brendova kao što su:

Pišite nam već danas

Ukažite nam Vaše povjerenje

Kontakt